tematikker

UPON-Terapi er iterativt og inkrementel.


”Hvis sandheden er forbeholdt de, som tror og tænker på en bestemt måde, så er det ikke sandheden.”


Mit terapeutiske arbejde, tager udgangspunkt i dig og dine oplevelser, din forståelse, din bevidsthed om din adfærd, og hermed dit ansvar for dit liv, eller mere korrekt livet, og dine evner kompetencer til at navigerer i dit liv. Jeg arbejder ud fra 7 grundlæggende kognitive bevidsthedsniveauer, målet er at skabe grundlag for en opadgående udvikling. Jeg kan hjælpe dig med at blive dig, og finde din mening - og dine svar, jeg ved ikke noget du ikke allerede ved, det finder vi frem sammen. "Livet må forstås baglæns, men må leves forlæns." Søren Kierkegaard.


Vores selvbevidsthed udvikles gennem livet, og det, der giver os forståelsen, er afhængig, og afhænger af selvbevidstheden.


Dette udsagn er samtidig en begrænsning som ligger sig omkring vores overbevisning, en slange som Midgårdsormen, en vogter der bider sig selv i halen, som blokerer vores evne til at opleve vores selv, og andre i deres helhed, som et manifest af vores egene begrænsninger, som absolut begrænsende.      


Vores bevidsthed om vores ubevidste, er således i nogen grad afhængig af de krav som omverden stiller til os, når vi betragter vores ubevidste som det, der guider os i ukendt terræn, som giver os mening, og som bliver bevidst med det ansvar vi tager i nuet.


Så hvis vi bevæger os i kendte omgivelser, uden at blive mødt med krav om at skulle tage ansvar, og stå til ansvar, er der ikke grund til at vende os mod vores guide, vi udvikler ikke vores bevidsthed, og befinder os på et niveau, som ikke er svarende til, de timer vi har brugt i livet, dette degenerer vores forståelse for sammenhæng og forståelse for andre, og den måde vi skaber os på.


Dannelse og skabelse


Trangen til at søge ind i sig selv og overvinde udfordringer i livet og derved definerer, og placerer sig selv, er universal og er metahistorien i mange store værker, og fundamentet for trosretninger, og andre spirituelle retninger.