Mentoring

Mentoring


Mit tearpuetiske arbejde, tager udgangspunkt i dig og dine oplevelser, som beskrevet her.


Mentoring og coaching, her er mit afsæt i organisatorisk perspektiv Karl E Weick's meningsskabelse teori, og den psykologiskeforbindelse er


Dr. Jordan B Peterson's 'genrejsning' og fortolking af Carl Jung, Jean Piaget og Nietzsche

Karl E Weick


I planlægningen eller organiseringen af en modstandsdygtighed ind i fremtiden mener Karl, at det er meningsskabende at forholde sig til 12 punkter.


Det første og gennemgribende er, at i udgangspunktet er alt et menneske indgår i en menneskeskabt social konstruktion, at vi selv skaber det miljø, som fastholder og begrænser os. Både som individ, og som en samling af flere individer med fælles mål, lige som i en organisation. Med det udgangspunkt, så er de andre punkter, der er værd at tage bestik af følgende: Identity, Retrospect, Cues, Ongoing, Enactment, Plausible.


Plus 5 punkter underoverskriften collective mindfulness, de er Simplistic Reluctance, Entertain doubt, what is unexpected on the front line, Resilience Commitment, Expert Deference.

Dr. Jordan B. Peterson


Jordans arbejde- og forståelsen for sundheden, både metalt og fysisk, ved at orienterer sig mod sandheden og det højeste udgangspunkt i sig selv, er sammenfaldene med grundpillen i upon-terapi's etik - det gode, det sande, og det smukke.


Jordan har været, og er en stor lærer og inspirator for mig.  

Find mig

UPON-terapi

9260 Gistrup, Splinten 3

Quick menu

Copyright © All Rights Reserved